René Iversen

René er født og opvokset i Esbjerg. Han er autodidakt kunstner og kommer ikke ud af en kreativ familie. Alligevel blev det meste af skoletiden brugt på at tegne på bordene.

Han tog sig en uddannelse som murer, men har aldrig kunnet slippe lysten og behovet for at udtrykke sig kreativt. I de sidste 12 år har han udfordret sig selv, og arbejdet både med møbeldesign, design af brugskunst, træskulpturer og malerier - og vender indimellem tilbage til tegningerne. René holder sjældent fast i en stilart i for lang tid - han udfordrer hele tiden sig selv i nye stilarter for at dygtiggøre sig.

”Kunsten er for mig en holdeplads for mine tanker og følelser. Jeg finder en ekstrem ro, når jeg tager penslen i hånden og dypper den i malingen.

Det er en lang proces for mig, at male et billede. Der også mange op og nedture i et maleri – følelsen, når jeg ikke rammer det jeg gerne vil udtrykke. Jeg arbejder videre i flere timer og nogle gange  bliver det lige som jeg vil gerne vil have det, andre gange maler jeg det over, i en form for raseri.

For mig er kunst variationer af virkeligheden. Jeg bruger musikken som inspiration og til at komme i den rette stemning. Tankerne og kreativiteten får frit løb, mens jeg maler.”

Kunstværkerne har en god portion humor, men der er også alvorlige tanker bag.

Lad dig forundre, fornøje og fascinere.